Kategorije

OGLASNA PLOČA
RASPORED ZVONJENJA
KORISNI LINKOVI
ZANIMLJIVOSTI

AKTIVNOSTI
KUTIJA DO KUTIJE
U knjižnici Medicinske škole Bjelovar u srijedu 22. veljače 2017. održana je radionica pod nazivom Kutija do kutije.
Evo novog zadatka iz knjižnice!
Pročitaj i odgovori na postavljeno pitanje. Učenika, koji prvi točno odgovori na postavljeno pitanje skriveno u jednom od kodova, u školskoj knjižnici očekuje mala nagrada!
BLAGO PRVIH BJELOVARSKIH TISKARA
Velika izložbu BLAGO PRVIH BJELOVARSKIH TISKARA postavljena je u knjižnici od 15. siječnja do 25. veljače. Izložba je edukativnog karaktera i obiluje brojnim i zanimljivim podacima o prvim bjelovarskim tiskarima, nakladnicima i knjižarima te o knjigama, novinama i razglednicama objavljenim u Bjelovaru do 1940. Autorice izložbe su Tina Gatalica i Zorka Renić.
KNJIGE NA DAR
KNJIGE NA DAR
Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se 14. veljače. Pokrenula ga je dječja spisateljica Amy Broadmoore 2012. godine, a ubrzo se proširio na brojne zemlje širom svijeta. Njegova je svrha poticati i promovirati čitanje.
VALENTINOVO - SVAKO SRCE IMA SVOJU PRIČU
SVAKO SRCE IMA SVOJU PRIČU
Valentinovo, Dan zaljubljenih, može se obilježiti na različite načine. Ove školske godine odlučili smo potaknuti učenike na pisanje ljubavnih pisama. Hvala svim učenicima na predivnim pismima. Između svih pristiglih tri smo odabrali za javno čitanje i malu nagradu.

NASTAVA
INFORMACIJE ZA RODITELJE
OŽUJAK - okvirni vremenik pismenih ispita
ožujak_2017._(11).docx
KALENDAR RADA ZA ŠKOLSKU GODINU 2016./2017.
Kalendar_za_skolsku_godinu_2016-2017.pdf
LATINSKA DEKLINACIJA

Deklinacije.doc
MATEMATIKA
Medicinska_škola_Bjelovar_MATAMATIKA_ELEMENTI_I_KRITERIJI_OCJENJIVANJA.docx

NATJEČAJI
JAVNI POZIV ZA IZLET
Temeljem članka 12. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (Narodne novine, broj 67/14, 81/15.) i Zapisnika Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za izvanučioničku nastavu, Medicinska škola Bjelovar objavljuje javni poziv za školsku ekskurziju 2a, 2b, 2c, 3a, 4c razreda u Split i Trogir. (ekskurzija "Dalmacija kroz povijest").

Javno otvaranje ponuda: 24. veljače 2017. u 17:30 sati u prostorijama škole.


KNJIŽNICA
KANIŽAJADA
kanižijada.docx
QR CODE
Otkrijte što se krije?

Klub čitatelja vam preporuča
PREDAVANJE

SPORT U ŠKOLI