Kategorije

OGLASNA PLOČA
RASPORED ZVONJENJA
KORISNI LINKOVI
ZANIMLJIVOSTI

AKTIVNOSTI
PROJEKT BUDI SVOJ
Učenici Medicinske škole Bjelovar sudjeluju u projektu Budi svoj - Zavoda za javno zdravstvo županije Bjelovarsko- bilogorske . Predavanja o prevenciji ovisnosti za roditelje i učenike prvih razreda provode Renata Hunjadi-Brzović, prof. psihologije - djelatnica Centra za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti nadležnog Zavoda te Iva Manestar , dr.spec.psihijatrije. Edukacija roditelja i učenika provodi se u svibnju 2017. godine u okviru Školskog preventivnog programa.

Koordinatorica ŠPP :
Marina Pavić, prof.
MALI KNJIŽEVNI RAZGOVORI SA STELLOM ZAVIŠIĆ
Netko od umnih ljudi nedavno je izjavio kako trebamo prestati tražiti uzore već trebamo pokušati sami biti uzor. Djevojka koja se već dugi niz godina, možda i oduvijek, ponaša i radi tako da može biti uzor našim tinejdžerima je Stella Zavišić, svestrana maturantica bjelovarske Gimnazije. Stella je autorica romana „Iskra“ kojeg je napisala još u 7. razredu osnovne škole, autorica je preporuka za knjiga na portalu „Čitaj me“, a jednu godinu pisala je kolumne u časopisu za mlade OK. Uz pisanje i čitanje, Stella se u svoje slobodno vrijeme bavila i fotografijom.
Javni natječaj za prijavu kandidata za Ekspertnu radnu skupinu za provođenje kurikularne reforme
Poštovani,

na temelju Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije i na prijedlog Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije ministar znanosti i obrazovanja
raspisao je 7. travnja JAVNI NATJEČAJ za prijavu kandidata za voditelja i dvanaest članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.
KNJIŽNA BOOKA
U travnju slavimo rođendan poznatoga bajkopisca Hansa Christiana Andersena. Upravo na njegov rođendan, 2. travnja, u svijetu se već četrdeset godina obilježava Međunarodni dan dječje knjige. Hrvatska udruga školskih knjižničara toj se proslavi pridružuje manifestacijom Knjižna booka. Riječ je o svečanosti dječje knjige i čitanja koja se u Hrvatskoj održava već treću godinu zaredom.
„Dani E-medice 2017.“
Od 16. do 19. ožujka u Termama Tuhelj održana je jubilarna 10. smotra „Dani E-medice 2017.“ na kojoj je kao i svaki puta do sada sudjelovala Medicinska škola Bjelovar.
Projekt „E-medica“ predstavlja virtualnu zajednicu zdravstvenih škola Republike Hrvatske, a temelji se na izradi edukativnog portala svih zdravstvenih škola RH. Već nekoliko godina projekt je međunarodnog karaktera jer su se uključile i zdravstvene škole iz Slovenije, Makedonije, Srbije i BiH.

NASTAVA
KONZULTACIJE ZA UČENIKE

konzultacije1.doc
INFORMACIJE ZA RODITELJE
OŽUJAK - TRAVANJ - SVIBANJ - LIPANJ okvirni vremenik pismenih ispita
ožujak_2017._(11)_(2).docx

travanj_2017..docx

svibanj_2017._.docx

lipanj_2017.docx
KALENDAR RADA ZA ŠKOLSKU GODINU 2016./2017.
Kalendar_za_skolsku_godinu_2016-2017.pdf
LATINSKA DEKLINACIJA

Deklinacije.doc

NATJEČAJI
TEČAJ ZA NJEGOVATELJA/NJEGOVATELJICU
Na temelju Zakona o obrazovanju odraslih (Narodne novine broj 17/07.) i članka 12. i 13. Pravilnika o srednjoškolskom obrazovanju odraslih (Narodne novine broj 112/00., 89/03. i 194/03.) i Odluke Školskog odbora, Medicinska škola Bjelovar

objavljuje

O G L A S
ZA UPIS KANDIDATA/KANDIDATKINJA
U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA
ZA NJEGOVATELJA / NJEGOVATELJICU STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBAKNJIŽNICA
POZIVNICA - MORANA BRLJAK
KANIŽAJADA
kanižijada.docx
QR CODE
Otkrijte što se krije?

Klub čitatelja vam preporuča
PREDAVANJE

SPORT U ŠKOLI